fbpx

Van blogleek naar blogexpert

Online blogcursus cursus bloggen

De meest complete online blogcursus voor ambitieuze bloggers!

Je tijd is waardevol en je hebt geen zin om alles zelf uit te zoeken.

Je weet dat hier veel tijd aan verloren gaat en je wil het meteen goed doen.

Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als je hier alles in één keer kunt vinden?

Ik was al een jaar of zes aan het bloggen toen ik de cursus begon te volgen van Stephanie. Ik had nog bitter weinig zin om te bloggen want ik stak er heel wat tijd in, maar haalde er niets uit. Dankzij Stephanie leerde ik massa’s bij over SEO en Google Analytics. Maar ook hoe je een waardevolle, informatieve blogpost schrijft en het bloggen professioneel kan aanpakken. Stephanie haar cursus zorgde er niet alleen voor dat ik nu op een professionelere manier naar mijn blog kijk, het wakkerde ook mijn goesting om te bloggen en te blijven bloggen serieus aan. 

Evi B.

Na dit traject heb jij:

  • een WordPress website die er professioneel uitziet en waar je zelf aan kunt werken;
  • alle kennis die je nodig hebt om inspirerende blogs te schrijven;
  • blogs die alle potentieel hebben om die eerste plek in Google te veroveren;
  • de kennis om inkomsten te genereren met jouw blogposts.

Mieke

Al vier jaar heb ik een blog. Maar het is mijn droom om nog meer lezers te bereiken en te inspireren. Stephanie maakt me wegwijs in SEO en gaf waardevolle tips om beter te scoren in Google. Haar cursus is echt een meerwaarde als je meer uit je blog wil halen.


Ik struggelde al een tijdje met WordPress toen ik de cursus van Stephanie begon te volgen. Deze cursus is zo opgebouwd dat je geen voorkennis van bloggen hoeft te hebben. Stephanie leert je met een stappenplan hoe je jouw blog kan opbouwen. Stap per stap word je begeleid.

Ann


Karin

Ik had helemaal geen kennis over hoe je een website kunt maken en had geen idee wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van een blog. Ik was niet zeker of deze cursus mij voldoende zou kunnen leren, maar Stephanie stelde me gerust. En inderdaad, ik kon helemaal zelf, met behulp van de videocursus, mijn website volledig opbouwen.

Modules:

Opmaak

Heb je helemaal geen voorkennis van hoe je een website kunt starten en opbouwen? Geen probleem! Leer in deze module hoe je je eigen WordPress website kunt maken. Hoe zorg je dat je website er leuk uit ziet, hoe kunnen mensen je contacteren en voorkom je spam op je website? Zo hoef je geen geld uit te geven aan een webdesigner. Omdat je zelf leert hoe je website in elkaar zit, kun je gemakkelijk zelf aanpassingen doen. Zelf kunnen werken aan je website is altijd een voordeel, toch!?

Content

Hoe maak je verschillende pagina’s aan? Wat moet je doen VOOR dat je foto’s op je website upload? En uit welke elementen kun je je blogs gaan opbouwen? Waar haal je telkens opnieuw inspiratie voor nieuwe content? Ik leer het je allemaal!

SEO

Een van de meest belangrijke onderdelen van deze cursus: zoekmachineoptimalisatie. Wat? Hoe? Waar? …. Alle kennis die je nodig hebt om hoog te kunnen scoren in Google. Want ook al geeft Google zijn geheimen niet prijs, er zijn heel wat dingen die je kunt doen om die Google bots een handje te helpen!

Statistieken en bereik

Hoeveel unieke bezoekers heb ik per maand? Welke blogs worden best gevonden in Google en waar haakt je lezer op af? Met welke zoekwoorden geraakt mijn blog in de zoekresultaten en hoe kan daarop inspelen? Hoe kan ik mijn fans op de hoogte houden van nieuwe berichten? Je leert alles in deze uitgebreide module!

Beveiliging en prestaties

Hoe kun je nu je website zo veilig mogelijk maken? Daar helpt expert Jeffrey van Code5Hosting je graag bij. Jeffrey helpt je om je website zo veilig en snel mogelijk te houden. De snelheid van je blog is trouwens ook belangrijk voor de zichtbaarheid in Google, en dus voor je SEO. Geen zorgen, het is eenvoudiger dan je denkt.

Inkomsten

Op welke manieren kun je inkomsten generen met je blog? En welke verschillende soorten samenwerkingen kun je aangaan met bedrijven? Hoe kun je ervoor zorgen dat een oude blogpost toch geld blijft opbrengen? Leer hoe je affiliate marketing kunt toepassen op je blog.

Hey hey! Ik ben Stephanie, de persoon achter dit bedrijf.

Als thuisblijfmama met 3 schoolgaande kinderen, besteedde ik het grootste deel van mijn tijd aan mijn blog. Het huishouden runnen was niet mijn favoriete bezigheid, woeps! Na amper 2 jaar kon ik bloggers, waar ik zo hard naar opkeek, al helpen met hun online zichtbaarheid. Er ging een wereld voor me open. Ik, die mezelf als kleine blogger zag tussen al die ‘grote’ namen, merkte al snel op dat deze mensen echt een klein bereik hadden en hier op vast liepen.

Ik bleef me verdiepen in online zichtbaarheid en het groeien met een blog. Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb verzameld, heb ik met liefde in dit traject gestopt. Omdat niet iedereen tijd en/of goesting heeft om het allemaal zelf uit te zoeken.

En hoe jammer is het wanneer mensen met talent hun goesting in het bloggen verliezen! Wanneer ze de moed verliezen, puur omdat ze niet weten hoe ze mensen kunnen bereiken? Zonde, en dat wil ik niet voor jou. Want jouw online zichtbaarheid heeft niets te maken met ‘hoe leuk je wel of niet’ schrijft. Hoe je online zichtbaar kunt worden en meer bezoekers kunt binnenhalen, dat kun je echt leren.

Heb je het ook gehad met ploeteren, en wil je volop gaan voor een succesvolle blog? Of moet je nog starten en wil je het van de eerste minuut goed aanpakken? Dan help ik je met alle plezier!

Extra’s:

Eén jaar gratis hosting voor je website ter waarde van 126 excl. Btw, inclusief domeinnaam dankzij Code5.hosting, hoe leuk is dat!!

Geen stress dus om een eigen domein te moeten registeren of op zoek te moeten gaan naar de juiste hosting voor jou. Jeffrey helpt je om je domeinnaam te registreren en om WordPress op je domein te zetten. Al een stressfactor minder, toch! Het jaar nadien kun je de keuze maken of je de hosting wil verlengen! Geloof me, je zou de eerste zijn die wil verleggen! Code5.hosting staat gekend voor zijn klantvriendelijkheid.

Persoonlijke tips voor je eerste blogposts!

Heb je al enkele blogs geschreven, en ben je benieuwd naar hoe ze nog net dat beetje beter kunnen? Je hoeft niet onzeker te zijn! Ik geef je de kans om 5 blogs naar mij door te mailen. Ik bekijk ze alle 5 en geef je persoonlijke feedback zodat jij alles uit deze cursus kunt halen. Op die manier krijg je extra inzichten en weet je meteen of je op het goeie pad bent! Dit doen we met een online gesprek waarbij je ook al je vragen aan mij mag stellen.