fbpx

Online SEO cursus voor Bloggers + Audit

Complete SEO Training voor Bloggers (incl. persoonlijk advies!)

Online SEO cursus voor bloggers

DE cursus voor wie eindelijk echt wil scoren in Google en bezoekers wil binnen halen op z’n blog!

Heb je het gehad met altijd maar zoeken en ploeteren om toch maar een paar bezoekers naar je blog te krijgen? Stop! Tijd om het bloggen echt op professioneel niveau te starten zodat jouw blog de liefde en aandacht krijgt die ze verdient!

Ik ben Stephanie, blogger sinds 2016 en ik help je zo graag om van jouw blog een succes te maken!

Ik deel graag mijn jarenlange expertise met jou zodat ook jouw website goed kan gevonden worden in Google. Ga aan de slag met de complete SEO training voor Bloggers en binnenkort prijken ook jouw blogs op de eerste pagina in Google!  Ik help je stap voor stap doorheen heel het proces op drie manieren:

SEO training voor bloggers - Beter Bloggen

Complete SEO Video Training

Toegang tot de complete SEO video training voor bloggers in een leerplatform. De video’s nemen je stap voor stap mee naar hogere resultaten op Google!

SEO training voor bloggers - Beter Bloggen

Praktische SEO Gids

Een praktische gids waar je alles rond SEO kan lezen in klare taal. De gids is zo geschreven dat je er meteen mee aan de slag kan op je eigen blog.

SEO begeleiding voor bloggers - Beter Bloggen 2

Persoonlijke feedback

5 blogs worden volledig nagekeken op SEO-vriendelijkheid. Je ontvangt hierbij extra inzichten waardoor jij kan blijven verbeteren om die pagina’s hoger in Google te krijgen.


Dankzij Stephanie weet ik eindelijk hoe een goede blog te schrijven! Mijn blog zat helemaal verkeerd in elkaar. Stephanie hielp me om hem helemaal goed te zetten en zette me op weg om alles met de juiste technieken te herschrijven. Mijn blogs scoren nu eindelijk op zoekresultaten in Google. Een dikke aanrader!!!

Caroline-Cakesreisjes

Op een eenvoudige en begrijpbare manier leren bloggen zodat je gevonden kunt worden in Google

Dankzij deze online cursus leer je in Jip en Janneketaal hoe Google werkt, waar Google rekening mee houdt in het ranken van je blogposts. Het is meer dan enkel wat zoekwoorden verwerken in je blog.

Na het doorlopen van dit traject:

 • Heeft SEO geen geheimen meer voor jou.
 • Weet je exact wat je moet doen om die Google bots een handje te helpen om je blogs beter te begrijpen.
 • Zullen meer en meer van je blogs op de eerste pagina terechtkomen in Google.
 • Trek je de juiste bezoekers aan voor jouw blog / aanbod.
 • Kan je vol zelfvertrouwen aan de slag gaan om een hoog scorende blog te schrijven.
 • Meer bezoekers = meer inkomsten!

Omdat ik meer bezoekers op mijn reisblog Travel On Sneakers wou én omdat ik hoger wou scoren in Google, schakelde ik de hulp van Stephanie van Beter Bloggen in. Zij leerde me meer over SEO, affiliate en hoe ik met mijn blog beter kon scoren. Veel van blogartikels ranken nu veel beter dan voorheen en dat heb ik enkel en alleen aan Stephanie te danken.

Ellen-Travelonsneakers

Herken je dit?

 • Je hebt een blog over een onderwerp dat je nauw aan het hart ligt, maar niemand leest het. 
 • Je wil anderen inspireren, motiveren, informeren, helpen… maar tot nu toe blijft het radiostilte.
 • Je wil het bloggen professioneel aanpakken, zodat je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken.
 • Je wil je blogs zien verschijnen op de eerste pagina in Google, wanneer je een bepaalde zoekterm invult.
 • Je bent het beu om te raden en te proberen. Je wilt het meteen goed aanpakken!

Maar…

 • je hebt geen idee waar je moet beginnen…
 • je hebt geen zin om maanden / jaren te struggelen en hierdoor enorm veel tijd gaan verspillen!
 • alle informatie die je vindt, is veel te ingewikkeld uitgelegd of niet volledig.

Ik kan je alvast geruststellen. Meestal ligt het echt niet aan het gebrek van inspiratie in je blog. Wat veel mensen niet weten is: er komt heel wat kijken bij het schrijven van een blog die hoog kan scoren in Google. Het is meer dan gewoon een stuk tekst schrijven. We hebben allemaal maar zoveel uren per dag. En de tijd en goesting om alles zelf te gaan uitzoeken ontbreekt. Ik deed er zelf 5 jaar over om te geraken met mijn blog waar ik nu sta. En dat als thuisblijfmama met 3 kinderen die naar school gingen. (en ik hier dus veel tijd voor had).

Dat is wat ik jou wil besparen. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn, met de vele kennis die ik de voorbije jaren verzamelde kan ik jou helpen om je blogs bovenaan in Google te krijgen, je bezoekersaantallen te zien stijgen, en vol zelfvertrouwen te schrijven en publiceren!


Ik was al 6 jaar aan het bloggen toen ik de hulp van Stephanie inschakelde. Stephanie haar coaching zorgde er niet alleen voor dat ik nu op een professionelere manier naar mijn blog kijk. Het wakkerde ook mijn goesting om te bloggen en te blijven bloggen serieus aan. 

Evi-Evisjourney

Al vier jaar heb ik een blog. Maar het is mijn droom om nog meer lezers te bereiken en te inspireren. Stephanie maakt me wegwijs in SEO en gaf waardevolle tips om beter te scoren in Google. Stephanie haar cursussen zijn duidelijk en begrijpbaar. Echt een meerwaarde als je meer uit je blog wil halen.

Mieke-Miekids

SEO voor bloggers

DE cursus voor wie wil groeien met zijn blog!

In deze cursus ga je aan de slag met hulp van mijn videotraining en e-book. Hiermee krijg je alles tools in handen die je nodig hebt om aan de slag te gaan met SEO voor je teksten. Wanneer je enkele oude blogs hebt herschreven aan de hand van mijn tips, of gewoon nieuwe blogs hebt geschreven, mag je me 5 blogs doorsturen.

Ik kijk deze blogs en kijk waar er nog verbeterpunten zijn. We maken een afspraak voor een online gesprek waarbij je mij extra vragen kunt stellen en waar ik mijn feedback met je deel. Op deze manier haal jij het maximum uit deze cursus.

.

Hey! Ik ben Stephanie, de madam achter BeterBloggen!

Ik ben zelf blogger sinds 2016 en heb als huisvrouw met, toen nog, 3 schoolgaande kinderen mij echt gestort op het bloggen.Ik ken alle struggels, het uitzoeken van hoe het bloggen werkt, hoe je meer bezoekers naar je blog kunt trekken en waar Google allemaal rekening mee houdt.

Ik weet ook hoeveel jaren mij dat gekost heeft, en ik blijf nog steeds bijleren. Laat mij je helpen om op een korte tijd al mijn inzichten met jou te delen zodat jij het niet allemaal zelf moet uitzoeken.