fbpx

Over ons

Hey hallo! Welkom op onze website! Wij zijn Stephanie en Jeffrey. Koppel sinds 2003, man en vrouw sinds 3 juni 2011. Waar Jeffrey computertechnisch heel sterk is en een eigen hostingbedrijf heeft, is Stephanie sinds begin 2017 een ervaren blogger. Door deze talenten samen te leggen werd ‘Beter Bloggen’ geboren. We slaan de handen samen om anderen te helpen in hun bedrijf, namelijk door een degelijke blog te maken. 

Of je nu puur wil gaan bloggen, of het bloggen wil verwerken in je bedrijf: wij zijn er om jou te helpen! Hoe word je gevonden via zoekmachines? Hoe kun je geld verdienen met je blog? Hoe kun je je bedrijf gaan versterken door een blog? Niets waar wij jou niet mee kunnen helpen. En als we iets niet zouden weten, dan doen we er alles aan om toch een oplossing te vinden voor jouw probleem. 

Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats! 

Over Stephanie

Hey! Ik ben Stephanie, geboren op 14 november 1987. Vrouw van Jeffrey en mama van 3 kinderen. Ik ben thuis voor de kinderen sinds 2019. Eerst werkte ik thuis als onthaalmoeder, pas na de geboorte van ons derde kindje in 2014 besloten we dat ik huisvrouw zou worden.

In 2016 begon ik met bloggen, maar pas in januari 2017 begon ik met mijn blog: thuisblijfmama.be. Toen ons zoontje naar school ging had ik tijd in overvloed om aan deze blog te werken. Ik zat van ‘s morgens tot in de namiddag te werken aan mijn blog. Ik vond telkens nieuwe manieren om deze te gaan verbeteren. Wat mij heel wat jaren heeft gekost om te geraken waar ik nu sta. 

Had ik alles eerder geweten, dan was mijn blog veel sneller zo groot geworden als die nu is. En dat is waar ik jou nu mee wil helpen. Om meteen van in het begin op de juiste manier aan de slag te kunnen gaan.

Over Jeffrey

Hallo, ik ben Jeffrey, geboren op 7 december 1983. Getrouwd met Stephanie en vader van onze 3 kinderen. Ik ben van kinds af aan in de ban van alles wat met computer te maken heeft. Zo maakte ik al mijn eigen computers aan de leeftijd van 14. 

Al meer dan 20 jaar host ik websites op gehuurde server hardware in professionele data centers. Sinds 2013 doe ik de hosting ook officieel als zelfstandige.

Na jaren in een fabriek en even in de ICT sector te werken, besloot ik het roer om te gooien. We zetten alles op alles om samen een online bedrijf te starten. Met mijn computer en hosting kennis, en de blogkennis van mijn vrouw, kunnen we samen er iets moois van maken. Met de bedoeling om samen het bedrijf te runnen, waar dan ook ter wereld. Niet meer afhankelijk van een baas of van een bepaalde plaats. Maar gewoon ons eigen ding doen waar en wanneer we willen.

Ik ben recent ook beginnen bloggen op exosanty.be, maar als ik de tijd zal vinden om er veel aandacht aan te besteden zal nog moeten blijken. 🙂

Heb je een vraag, een opmerking of eender wat… Neem zeker vrijblijvend contact op. 

Stephanie & Jeffrey