fbpx

Klantenreviews

Ik ben zo blij met de cursus die ik kocht van Stephanie. Dank zij haar is mijn blog sylvia_foodlover ontstaan. Stephanie legt echt alles in duidelijke taal uit hoe je als een expert blogs kan schrijven, hoe je hoog kunt ranken in Google. Door haar begrijp ik de SEO. Daardoor heeft mijn website een goed bereik en zie ik mijn users elke week groeien❤️ Bij vragen is Stephanie altijd bereikbaar. Beste zet ooit !

Sylvia – Sylvia_foodlover


Ik was al een jaar of zes aan het bloggen toen ik coaching begon te volgen bij Stephanie. Tot daarvoor wist ik niet goed welke richting ik met mijn blog uit wou. En was mijn zin om veel te bloggen eigenlijk ook gezakt. Want ik stak er heel wat tijd in, maar haalde er nog bitter weinig uit. Ik leerde dankzij de cursussen massa’s bij over SEO en Google Analytics. Maar ook hoe je een waardevolle, informatieve blogpost schrijft. En hoe je bloggen professioneel kan aanpakken. Stephanie haar coaching zorgde er niet alleen voor dat ik nu op een professionelere manier naar mijn blog kijk en bloggen aanpak. Het wakkerde ook mijn goesting om te bloggen en te blijven bloggen serieus aan.  Ik kan de coaching dan ook alleen maar aanraden.

Evi – Evisjourney


Dankzij Stephanie weet ik eindelijk hoe een goede blog te schrijven! Ik had een blogpagina zelf gemaakt, maar die zat helemaal verkeerd in elkaar. Stephanie hielp me om hem helemaal goed te zetten en zette me op weg om alles met de juiste technieken te herschrijven. Mijn blogs scoren nu eindelijk op zoekresultaten in Google. Een dikke aanrader!!!

Caroline – Cakesreisjes


Al vier jaar heb ik een blog. Maar het is mijn droom om nog meer lezers te bereiken en te inspireren. Stephanie maakt me wegwijs in SEO en gaf waardevolle tips om beter te scoren in Google. Eerst volgde ik een basiscursus, daarna gaf Stephanie 1 op 1 coaching. Ze deed dit geweldig. Haar cursus is echt een meerwaarde als je meer uit je blog wil halen.

Mieke – Miekids


Nadat ik al een tijdje Struggelde met WordPress, kwam ik via Instagram Stephanie tegen. WordPress en ik zijn namelijk niet de beste vriendjes. Toen Stephanie me voorstelde om haar cursus te volgen, leek me dat een fantastisch idee. De cursus ‘Starten met Bloggen’ is zo opgebouwd dat je helemaal geen voorkennis nodig hebt. Net wat ik nodig had! Stephanie legt je heel duidelijk, en met een stappenplan, uit hoe je een blog kunt opbouwen. Je volgt het met eenvoudige filmpjes die je makkelijk op pauze kunt zetten en terug kunt bekijken.

Ann – Sweetmonsterkids