fbpx

Online cursus Pinterest voor bloggers

Verdubbel je bereik met Pinterest.

Een cursus voor enthousiaste bloggers die klaar zijn voor een enorme groei!

Doel van de cursus? Je bezoekersaantal op je blog verdubbelen! (op z’n minst!) en hierdoor je bereik een enorme boost geven!

Gevolg: Je blog is interessanter voor bedrijven: meer samenwerkingen + een verhoging van je affiliate inkomsten! Hooray!!

 

Ben jij een blogger die ondanks al het harde werk niet het bereik haalt wat je zou willen? Steek je enorm veel tijd in het promoten van je blog, ben je actief op Instagram / Facebook enz… Maar komt daar niet zoveel volk op af? Haal je al heel wat bezoekers binnen via Google en heb je dus kennis van SEO, maar wil je graag je bezoekersaantal verdubbelen?

Herken je dit?

 • Je bent al zo lang bezig met bloggen, maar ziet amper resultaat in het aantal lezers.
 • Je maakt goede content en weet dat veel mensen echt iets aan je blogs kunnen hebben. Ze zijn inspirerend, werken motiverend of zijn leerrijk voor je lezers. Je doet zo hard je best door steeds meer nieuwe content te maken en blijft hopen op succes.

 • Je bent actief in bloggroepen op Facebook waar je telkens enthousiast je blogpost deelt. Je doet mee aan blogtreintjes en bent zoveel tijd kwijt aan het lezen van andere mensen hun blogpost + het reageren hierop. Om dan in ruil heel oppervlakkige reacties terug te krijgen?

 • Je wil uiteindelijk (meer) geld gaan verdienen met je blog, maar je weet dat je hiervoor de juiste lezers moet aantrekken. Je bent actief op sociale media zoals Facebook en Instagram, maar toch blijft het stil op je blog.

 • Je raakt gedemotiveerd en hebt vaak zin om het gewoon op te geven, want het lijkt je maar niet te lukken. Je hebt het gevoel dat je gewoon je tijd aan het verspillen bent…

Wat als er een manier zou bestaan om je bereik te verdubbelen zonder dat:

 • het je veel tijd kost, veel minder tijd dan wat je nu spendeert aan Facebook of Instagram…
 • je continue nieuwe blogs moet schrijven, maar telkens opnieuw je oudere content kunt hergebruiken…
 • je een manier zou vinden om met 1 stuk content, maanden en zelfs jaren aan een stuk, heel wat meer bereik zou kunnen hebben. Waar je post op social media heel kort maar hoog in de lijst staat…

Zou je dan opgelucht zijn dat je eindelijk het bereik haalt wat je al die tijd al verdiende?

Dit is wat jij leert in deze cursus:

Wat is Pinterest nu juist? Het is belangrijk om te weten hoe jij Pinterest moet gaan zien om te weten hoe je het maximum er kunt uit halen!

Wat zijn de voordelen van een zakelijk account? Waar moet je allemaal op letten als je je gegevens gaat invullen? Wat is je website claimen en hoe doe je dat juist?

Pinterest borden: wat is het juist? Hoe maak je ze aan? Waar moet je allemaal rekening mee houden? En wat met groepsborden?

Hoe maak je een pin? (en wat is een pin juist?) Waar bestaat een goede pin uit? Hoe kun je heel snel, in recordtijd een nieuwe pin maken? 

Wat zijn rich pins? Waarom zou je zulke pins gebruiken? En hoe activeer je dit?

Wat met zoekwoorden? Hoe vind je de juiste zoekwoorden en waar plaats je die allemaal?

Pinnen: op welke manieren kun je dit doen? Hoe pak je dit aan? Waar moet je allemaal aan denken?

Met Pinterest moet je wekelijks bezig zijn wil je het onderste uit de kan halen. Het gaat dus niet vanzelf. Maar ik kan je wel beloven dat het je minder tijd kost dan wanneer je op elke Facebookpagina van bloggers moet posten en gaat meedoen aan blogtreintjes. Daarbij blijven goede pins vaak jaren lang bezoekers naar je blog trekken. Terwijl je bij sociale media met je post binnen de 24 uur alweer ver moet gaan scrollen om nog gevonden te worden op je tijdlijn. Pinterest brengt je sowieso meer op.

Voor wie is deze Pinterest cursus geschikt?

Deze Pinterest cursus is er voor de blogger die:

 • actief aan het bloggen is.
 • graag een mooie groei wil maken.
 • meer bezoekers naar zijn blog wil krijgen om mooiere samenwerkingen te krijgen, meer affiliate inkomsten te creëren of meer verkoop te hebben van zijn producten / diensten.
 • het niet erg vindt om wekelijks wat tijd vrij te maken hiervoor.

De Pinterest cursus is niet voor jou als je:

 • tevreden bent met het aantal bezoekers die je hebt en niet streeft naar beter.
 • geen zin hebt om elke week wat tijd vrij te maken om hier werk van te maken.
 • liever geen inkomsten wil halen uit je blog.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kan ik de cursus starten?

De cursus is volledig beschikbaar op het moment dat je de betaling hebt gedaan. Je volgt deze in jouw tempo en je blijft onbeperkt toegang krijgen, ook op de updates!

 • Hoe zit de cursus juist in elkaar en hoe lang duurt deze?

Deze cursus is een video cursus waarin je alle stappen mooi kunt volgen. De video’s op zich duren niet zo lang, maximum 10 minuutjes per video. Hoe lang je aan de opdrachten bezig bent hangt af van persoon tot persoon.

 • Wat als de cursus toch niets voor mij is?

Het zou me sterk verbazen als je niet geholpen zou zijn met deze cursus. Maar!!! Ben je niet tevreden en wil je je geld terug? Geen probleem! Je kunt deze Pinterest cursus voor bloggers kosteloos annuleren tot één week na aankoop. Stuur een mailtje naar stephanie@beterbloggen.be en krijg je geld terug.

Heb je nog andere vragen? Laat het mij weten en stuur een mailtje naar stephanie@beterbloggen.be Ik ben er om je te helpen.

Testimonials

5/5
Prachtige cursus! De video's zijn kort en bondig waarna ik direct aan de slag kon op mijn WordPress & Pinterest. Stephanie legt alles heel duidelijk uit, zonder al te veel gedoe. Echt een aanrader! En voor de prijs hoef je niet te sukkelen natuurlijk 😉
Nora
Mama blogger