fbpx

Starten met bloggen: een knallende start voor je blog!

SEO voor bloggers

DE cursus voor wie wil groeien met zijn blog!

In deze cursus ga je aan de slag met hulp van mijn videotraining en e-book. Hiermee krijg je alles tools in handen die je nodig hebt om aan de slag te gaan met SEO voor je teksten. Wanneer je enkele oude blogs hebt herschreven aan de hand van mijn tips, of gewoon nieuwe blogs hebt geschreven, mag je me 5 blogs doorsturen.

Ik kijk deze blogs en kijk waar er nog verbeterpunten zijn. We maken een afspraak voor een online gesprek waarbij je mij extra vragen kunt stellen en waar ik mijn feedback met je deel. Op deze manier haal jij het maximum uit deze cursus.

.

In deze cursus neem ik je mee doorheen het hele proces van het opstarten van een blog. Hoe start je een blog als je helemaal geen ervaring hebt met het maken van een website? Hoe moet ik een blog schrijven? Hoe kan ik weten hoeveel mensen mijn blog hebben bezocht en via welke weg komen ze op mijn website? Ik help je met plezier in de proces. Enneuh, geen schrik hebben, bloggen is echt niet moeilijk. Integendeel! Met mijn video’s help ik je stapje voor stapje doorheen heel het proces!

Herken je dit?

 • Je wil al langer een blog starten, je hebt zoveel te delen met de wereld!
 • Je wil anderen inspireren, motiveren, informeren, helpen…
 • Je wil het professioneel aanpakken zodat je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken.
 • Je wil er zoveel plezier uithalen en meteen knallen zonder eerste jaren bezig zijn te met uitzoeken hoe het juist werkt!
 • Je droomt groots, want je wil hier met tijd ook echt wat uit halen!

Maar…

 • je hebt geen idee waar je moet beginnen…
 • je hebt geen zin om maanden / jaren te struggelen en hierdoor enorm veel tijd gaan verspillen!
 • je wil vol zelfvertrouwen kunnen starten, meteen alles kunnen geven met het vertrouwen dat je gewoon weet waar je mee bezig bent!

Ik snap je! We hebben allemaal maar zoveel uren per dag, geen tijd om zoveel onnodige tijd te gaan verspillen en alles zelf gaan uitzoeken. Ik deed er zelf 4 jaar over om te geraken met mijn blog waar ik nu sta. En dat als thuisblijfmama met 3 kinderen die naar school gingen. (en ik hier dus veel tijd voor had)

Dat is wat ik jou wil besparen. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn, met de vele kennis die ik de voorbije jaren verzamelde kan ik jou helpen om meteen een kick-off start te maken met jouw blog! Starten met bloggen was nooit eenvoudiger!

Na deze cursus ‘Starten met bloggen’:

 • heb je ZELF je website opgebouwd met WordPress en weet je ook hoe je deze zelf kunt onderhouden.
 • heeft het WordPress dashboard geen geheimen meer voor jou!
 • weet je hoe je website veilig en geoptimaliseerd kunt laten werken met de juiste plugins.
 • weet je hoeveel mensen je website bezoeken en hoe ze hier terecht zijn gekomen.
 • ken je alle tips & tricks om een aantrekkelijke tekst neer te schrijven.
 • weet je hoe je altijd nieuwe inspiratie kunt opdoen.

Praktisch:

De cursus ‘Starten met bloggen’ kun je op je eentje volgen: je krijgt meteen toegang tot alle modules en alle lessen! Je volgt alles op je eigen tempo. Je krijgt tips in video vorm en ik help je om echt stapje per stapje je website te bouwen.

Wat leer je in de cursus?

Ik help je alvast met:

1: De opmaak van je website: de juiste instellingen, contactpagina aanmaken, categorie├źn aanmaken, hoe kies je een goed thema enz…

2: Content: welke pagina’s maak je aan en wat is het verschil tussen een pagina en blogpost? Hoe schrijf je nu een aantrekkelijke blogpost?

3: Hoe kan Google je helpen met je blog? Leer alles over je bezoekers en hoe ze op je website terecht komen. Via welke woorden hebben ze je gevonden in Google?

4: Wat is SEO/ zoekmachine optimalisatie? Leer de basis over hoe Google werkt en hoe je je teksten hieraan kunt aanpassen.

Dit, en nog veel meer, zit allemaal inbegrepen in de heel uitgebreide cursus. De cursus bevat allerlei handige tips & tricks om van jouw blog een succes te maken!

Mijn persoonlijke doel?

Ik wil DE beste blogcursus aanbieden in de BENELUX, ja, zo enthousiast ben ik hierover. Het is dan ook mijn passie, wat eerder een hobby voelt dan mijn job. Ik wil het beste voor jou!

Reeds 30 mensen gingen je voor!

Wie ben ik?

Ik ben Stephanie, blogger sinds 2016. Ik startte mijn blog toen ik thuisblijfmama was en alle 3 de kinderen op school zaten. Ik ben jaren op zoek geweest naar hoe een blog juist werkt, hoe ik meer mensen naar mijn blog kon krijgen en hoe ik het op de juiste manier moest aanpakken.

Ik weet wat het is om veel blogs te schrijven, maar niet gevonden te worden. Ik leerde telkens nieuwigheden bij en moest hierdoor telkens al de teksten / afbeeldingen enz… gaan aanpassen. Bloed, zweet en net geen tranen heeft het me gekost. Maar met 5 jaar ervaring weet ik dat ik jou kan helpen.

Al het opzoekingswerk, al mijn kennis, geef ik met veel liefde door! Ik wil niet dat jij een van de vele bent die jaren bezig is met alles zelf uitzoeken, en uiteindelijk pakken werk heeft om elke post opnieuw aan te pakken om deze te verbeteren. Ik wil dat je meteen een geweldige start kunt maken en van blog 1 kunt knallen met je website! Ik beloof je: het zal je zoveel tijd en frustraties besparen!