fbpx

Laat mij je helpen dankzij mijn

Uitgebreide blogscan

Welkom bij Beter Bloggen, waar we begrijpen hoe overweldigend het kan zijn om een blog te laten groeien. Merk je dat jouw blog niet de aandacht krijgt die het verdient? Is het een uitdaging om jouw lezers te betrekken en te behouden? Heb je geen idee waar je mee bezig bent, of begrijp je niet waarom je niet groeit? Deze uitgebreide blogscan is jouw ticket naar een succesvolle blog die impact maakt.

Wat mag je verwachten van deze blogscan?

Duidelijke richting

Weet waar je mee bezig bent. Dankzij de blogscan weet je welke richting je uit kan zodat je doelgericht kunt gaan bloggen.

Meer goesting!

Ik heb de reputatie om de passie voor bloggen bij mijn klanten terug aan te wakkeren. Zonder goesting, geen succes!

Vertrouwen

Dankzij een stappenplan weet je wat je te doen staat. Je kunt er op vertrouwen dat als je mijn stappen volgt, je gaat groeien!

Meer kennis

Mijn blogscan biedt een schat aan waardevolle inzichten die essentieel zijn om je blog naar succes te leiden.

Hoe ik je blog ga bekijken

Niche & Doelgroep

Hier hebben we het over de kern van je blog. Dit is zo’n belangrijk, veel te vaak onderschat, onderdeel van je blog. Is je niche duidelijk en is je content gericht op je ideale lezer? Waar kan het beter en welke stappen kun je hiervoor zetten?

Prestaties van je blog

Een uitgebreide evaluatie van je huidige blogprestaties. Hoeveel bezoekers haal je binnen via Google en via welke zoekwoorden stromen ze binnen? Hoe zit het met de snelheid van je website? Enz…

Content kwaliteit

Zijn je blogs op de juiste manier geschreven om in de zoekresultaten van Google te verschijnen? Waar is verbetering mogelijk + tips over welke content je zou kunnen schrijven en hoe je je blogs net dat tikkeltje beter kunt maken.

Kortom: wat krijg je? 

Een stappenplan op maat!

Je weet waar er groei mogelijk is en welke stappen je hiervoor moet zetten. Ik geef je via mail, in een document, mee wat voor jou de juiste stappen zijn om je blog te verbeteren: Op naar meer succes, meer bezoekers, meer omzet! 

 

A's to your 's

Staat jouw vraag niet in de lijstje? Aarzel niet om contact op te nemen.

Hoe werkt deze blogscan juist?

Nadat je betaling is verwerkt, ga ik met plezier voor je aan de slag! Binnen een maand na je aankoop ontvang je een uitgebreid verslag via e-mail. Ik begrijp dat je enthousiast bent om aan de slag te gaan, maar aangezien elke blogscan maatwerk is, vraagt dit wat tijd. Wees gerust dat ik mijn uiterste best zal doen om je zo snel mogelijk te voorzien van waardevolle inzichten en concrete stappen voor je blog. Dank voor je geduld en vertrouwen!

Hoe verhoudt de blogscan zich tot de SEO cursus?

De blogscan is specifiek gericht op het analyseren en optimaliseren van de kernaspecten van je blog, zoals content, niche-gerichtheid en lezersbetrokkenheid. Het biedt een diepgaande evaluatie en gepersonaliseerde aanbevelingen om je blogprestaties te verbeteren en je te helpen groeien. Aan de andere kant richt de SEO-cursus zich meer op het begrijpen en implementeren van geavanceerde zoekmachine-optimalisatietechnieken om de zichtbaarheid van je blog te vergroten. Beide diensten vullen elkaar aan en kunnen samen worden gebruikt om een uitgebreide en effectieve blogstrategie te ontwikkelen die resulteert in een grotere impact en groei voor je blog.

Hoe kan deze blogscan mijn blog helpen groeien?

Door middel van een diepgaande evaluatie van cruciale aspecten zoals je contentkwaliteit, doelgroepbetrokkenheid en algemene prestaties van je blog. Met behulp van de resultaten van de scan zul je in staat zijn om gerichte verbeteringen aan te brengen die je blog aantrekkelijker maken voor je doelgroep en je online zichtbaarheid vergroten. Door deze optimalisaties kun je verwachten dat je meer lezers aantrekt, je betrokkenheid vergroot en uiteindelijk je blogprestaties verbetert.

Is deze blogscan ook voor meer ervaren bloggers?

Absoluut, onze blogscan is ontworpen om zowel beginnende als ervaren bloggers te helpen. Ongeacht je huidige niveau, zal de blogscan je waardevolle inzichten bieden en gepersonaliseerde aanbevelingen doen om je blogprestaties te verbeteren. Of je nu net begint met bloggen of al een gevestigde blogger bent, onze service is op maat gemaakt om je te helpen groeien en je blog naar nieuwe hoogten te tillen. Wist je trouwens dat een groot deel van mijn klanten meer dan 5 jaar blogt en nu eindelijk professioneel aan de slag willen?

Wat als ik na de blogscan verdere begeleiding wil?

Als je na de evaluatie verdere assistentie of advies nodig hebt, sta ik met veel plezier klaar om je verder te helpen. Ik streef ernaar om een blijvende relatie op te bouwen met mijn klanten en hen te ondersteunen op hun reis naar een succesvolle en bloeiende blog. Aarzel niet om contact op te nemen voor verdere vragen of begeleiding die je nodig hebt.